Vi är Stilstudion

Välkommen till oss! Vi heter Marianne Holmberg och Ellinor Alsbro – och är två kvinnor med gedigen erfarenhet från modebranschen. Vi är båda utbildade stil- och färgrådgivare och har drivit Stilstudion sedan 2016. Vi har jobbat större delen av våra liv med att klä fram kroppar på bästa sätt. Det personliga mötet och service utöver det vanliga är något vi brinner för!

Vi vill att du som kund ska få bättre kunskap om hur du kan klä dig så att din personlighet kan komma fram och att kläderna dessutom passar in i din livsstil. Du ska känna dig trygg, behaglig och som ditt bästa jag i dina kläder, det är vårt mål!

Så här jobbar vi

Vi lyssnar in vem du är, hur ditt liv ser ut och vad du känner att du saknar. Vi ger dig kunskap kring färg och form och hur du ska tänka när du kombinerar dina plagg och accessoarer. I vår trevliga studio erbjuder vi dig professionell och personlig hjälp. Vi anordnar även event med fokus på mode och hållbar stil både på egen hand samt på uppdrag av kund.

Det här är våra kunder

Vi har hjälper alla möjliga kunder, alla är välkomna till oss! Du kanske ska ut i arbetslivet igen efter mammaledigheten, du kanske är osäker på vad som passar dig bäst och har svårt att få till en helhet? Eller är du en pensionär som äntligen vill unna dig men inte riktigt vet vad du ska satsa på? Ta hjälp av oss och slipp felköpen för gott!

Vi hjälper även företaget som vill lyfta sitt varumärke eller kanske ”kändisen” som ska jobba med sin image.

Välkommen att kontakta oss för att göra din egen stilresa!